People change. Memories don't.

   Ľudia a okolnosti sa menia. Niektorí ľudia prichádzajú,niektorí odchádzajú ale tí praví tu sú stále. 



Nejeden z nás mal už určite takú chvíľku,kedy sme sa sami seba pýtali ako je to možné, že ľudia, s ktorými sme boli nonstop sú pre nás teraz úplne neznámi. Prečo je to tak? Je to našou vinou alebo je to vinou toho druhého? Často sa stáva,že sa netreba ani pohádať ale záujem oboch ľudí o to aby sa stretávali upadne. 
Women's Green and White Floral Headband during Nighttime
pexels.com

Ľudia sa priatelia kvôli tomu,že si "sadnú", rozumejú si, majú si čo povedať,majú spoločné záujmy alebo majú rovnaký zmysel pre humor. Ale ako to je zvykom nič netrvá večne a aj tí najlepší kamaráti sa raz stanú neznámymi. Nezáleží na tom prečo. Dôvody sú všelijaké. Nemali na seba čas,nevenovali si dostatočnú pozornosť,pohádali sa alebo čokoľvek iné. Spomienky nám ostanú navždy. Dokonca aj tie spomienky,ktoré nie sú moc dobré. Budeme sa k nim vracať, keď budeme niekomu opisovať veci,ktoré sa nám stali alebo si budeme prezerať fotky. Spomienky ťa budú prenasledovať. 
pexels.com
Aj keď máš pocit,že vina je len v tom druhom tak si polož otázku čo si preto spravil/a  aby si to priateľstvo zachránil/a! Chybu máte v sebe obaja. A pokiaľ máte byť kamaráti tak sa k sebe vrátite a všetko čo sa medzi vami stalo si vysvetlíte. Možno to nebude také ako kedysi ale bude to také ako nikdy! 

Váž si čo máš,pretože nikdy nevieš kedy o to môžeš prísť!❤

                                                                                                                                 ❤T I A❤



Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

SEBALÁSKA?

DÁVAM TI KONEČNE ZBOHOM!

RAŇAJKY?! Tipy a rady ako nezačínať deň bez nich!